Sunday, February 8, 2009

Jalan-jalan cari kanggaroo

Salam semua. Semalam (Sabtu) macam biasa rutin setiap minggu, bangun pagi masak, basuh baju dan sidai baju. Tiba-tiba, Iman Nuryasmin nyanyi lagu "Welcome to the zoo", Iman Raziq plak balas you are a kanggaroo. Hahaha... kesian plak kat diorang.

So, without any planning, I asked Sal, Iman n Yasmin to dress up and get ready cause we are going to meet the kanggaroo baby. Yeay!!!
So, walaupun keadaan cuaca yang panas melampau, kitorang semua pun bertolak ke Featherdale Wilflife Park. Next guest after this, get ready to feed the kanggaroos. Daaa...

Pintu masuk...

Beruang Koala... tido je kejenye

Hahahaha... makan pakai tangan encik kanggaroo ni. Orang melayu ke deme nih?

Awat baby hang nyorok dalam poket tu?


8 comments:

RieTPG said...

Zoo...Wowwww bezzzz tuuu.Jauh kerrr nak ke sana? Semua kanggaroo kerrr..Bawak mai satu ??

iso said...

best tu dpt tgk kangaroo.. tak nak bela sekor ke?

Alfian_Troxion said...

ko x testing dokong koala ke Sazly? hehehehe. weh, ko rasa kangaroo ni leh makan dok? Adakah ianya halal di sisi syarak? kalau ya... maka kau pi la tembak sekor dan simpan dalam freezer.... lepas tu time abis PHD ko bawak balik kasik aku makan

BlankQo said...

alfian -> best gak kalo leh mkn panda... leh buat sate panda :P

AiKHaL KHaiRa said...

zoo?perghh fara sure suka.. kt malaysia ni dh byk kali dia merayu ajak g zoo melaka n zoo negara maleh tol nk layan..

koala tu kuat tdo?? teringat gua kt abg sazly yg kuat tdo gak zaman sek dlu..muhahahaha

Alfian_Troxion said...

BlankQo --> Kok panda pon kau nak makan? hehehehehe. tapi kompom aaa Panda tak leh. Dia masuk kategori natang bertaring ek? dan ada kuku ke apa ntah. Ke aku silap? Jom tanya mana2 ustad :D Lepas tu kot2 halal... maka kita akan pupuskan panda dari muka bumi ini... semua jadi satay :D

chefadh said...

hehe..tgk mamat yg tgh pointing out tu teringat King George dlm cerita australia..heheh..

afandi said...

salam ziarah, eh samalah Kangaroo kat sini.

Dah lama ke kat Sydney?