Monday, August 10, 2009

long lost

Salam semua.

Blog ni dah lama menyepi. Disebabkan masalah kesihatan, banyak perkara yang dah berlaku dan akan berlaku. Blog ini akan dikekalkan, dan akan diupdate nanti.

Nama blog pon akan ditukar, bukan lagi life in Sydney, tapi life after Sydney. Tapi URL blog ni akan kekal ler.

Nanti saya akan updatekan masalah kesihatan saya dan seterusnya kehidupan selepas pulang.

Buat kawan-kawan semua, nantikan post baru di blog ini...

8 comments:

Nor baizura said...

aii en sazly!lama tak update blog. ape2pun semoga sht2 sentiasa ngan family sume k.free2 visit la blog baru sy ni hehe http://baizura236.blogspot.com/

Oyis said...

take care utk ko n family. aku jengok sokmo blog ni, even ko x update pon, bcoz i guess i miss u guys, and i want to know how u guys r doing.

update soon when u feel a bit better.

sumpit said...

tu aaa, aku worried betol pasal condition ko ni... ingat hari tu dah repair abih dah, tetiba jadik balik...

nanti bila dah ok balk, updatee la kitorg ye.

AiKHaL KHaiRa said...

ptt lama senyap jek... apapun Dura doakan sume nya akan kembali kepada sediakala... harap tabah dan kuatkan semangat k....

RieTPG said...

Sazly...bila nak update blog ?Nak tau jugak life after Sydney camne pulak..Guano pung selamat maju jaya.

Alfian_Troxion said...

selamaat mengupdate :D aku pon dah lama x baca blog kengkawan
ni nak mula balik :D insyaAllaah...

燒餅油條Little Pig said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Anonymous said...

ModeschmuckEngel die Online-Schatztruhe, voller schmuck thomas sabo detailverliebter „LiebenSachen“ Neben unseren stärksten Marken PILGRIM, thomas sabo shop KONPLOTT, Desigual und NOA NOA gibt`s bei uns noch viel thomas sabo schmuck zu entdecken!Alles was das Frauenherz begehrt. thomas sabo schmuck günstig Hipp,romantisch und verspielt, edel oder glamourös, sabo charm Mode,Schmuck,Taschen,Gürtel und tolle Geschenkideen thomas sabo engelsflügel für Frauen. Immer auf der Suche nach neuen Trends, verwöhnen wir unsere Kunden mit liebevoll ausgesuchten Kleinigkeiten mit thomas sabo schmuck günstig dem gewissen haben Faktor der jedes Frauherz ein klein angebote thomas sabo wenig höher schlagen lässt. Ein Besuch bei angebote thomas sabo armbänder www.liebesache-modeschmuck.de lohnt sich jederzeit. Ganz neu eingetroffen sind die neuen Schmuck Kollektionen Herbst 2010 anhänger kette von Konplott. Miranda Konstandinidou hat sich mal wieder selbst übertroffen. Schauen Sie vorbei und gönnen Sie sich mal wieder was.